בישול דל פחמימה בשיטת LCHF אינו שונה במיוחד מבישול אחר.

כלל האצבע הוא שאנו נמנעים משימוש בחיטה ובדגנים אחרים, נמנעים מסוכר ומעמילנים, וכן ממרגרינה וממזונות מעובדים אחרים (“מוצרי מזון”). אנו משתדלים להשתמש בחומרי גלם טבעיים ככל האפשר – בצורתם הטבעית או במוצרים שרשימת הרכיבים על האריזה שלהם קצרה ביותר.

למעשה, אין מניעה להתאים את המתכונים הרגילים והאהובים שלכם לפי הצורך ולפי כמות הפחמימות הדרושה לכם, אבל לפעמים נחמד ומרענן לקבל רעיונות חדשים.

כמובן, האינטרנט מציע אין ספור מתכונים דלי-פחמימה באנגלית, אך הם לרוב לא מותאמים למוצרים שאפשר למצוא בשוק הישראלי ואינם כשרים.

לנוחיותכם, הנה מתכונים בסיסיים וכשרים, ממוצרים שקל למצוא בישראל, ושעשויים להקל עליכם את הכניסה למטבח הדל בפחמימה.

מדי פעם אני מחדשת את מלאי המתכונים כאן באתר, ואתם מוזמנים לחזור ולהתעדכן, אך כדאי לדעת שאת כל המתכונים המופיעים כאן, יחד עם מתכונים רבים אחרים, אפשר למצוא בספר הבישול שלי:
Tasty Healthy Easy LCHF: Kosher Low-Carb Cooking for Beginners